![]() |
TEHNO FOOD COM SERV SRLProdus
Produs TEHNO FOOD COM SERV SRL (Cutite pentru macelari)

Categorii produse:
Produse Generale (6)Cutite profesionale Dick (15)Cutite profesionale Victorinox (12)Masate profesionale Dick (7)Sorturi din zale (2)Manusi din zale (2)Incaltaminte protectie alba (10)Sorturi protectie (3)Manusi protectie (1)Utilaje carmangerie (10)Echipamente igienizare Vikan (11)Masini si dispozitive ascutit cutite (17)Plasa elastica alimentara (1)Sifoane inox de pardoseala (1)Carlige inox pentru carmangerii (3)Carlige pentru linii abatorizare (6)Ferastraie manuale pentru macelari (1)Ferastraie abatorizare (2)Forme pentru sunci (1)Marcare carne (2)Sterilizatoare inox (2)Pasaje igienizare (4)Mobilier inox (10)Carucioare inox (1)Rafturi depozitare produse alimentare (1)Echipamente diverse (4)Consumabile (4)Centuri si portcutite (3)Killere insecte (1)Feliatoare (1)Termometre digitale cu sonda (4)
Produs TEHNO FOOD COM SERV SRL:
Categorie: Produse TEHNO FOOD COM SERV SRL(760) / Consumabile
Folie (discuri) pentru hamburgheri
Descriere Produs:Firma Tehno Food comercializeaza folii pentru hamburgheri din polietilena. Se utilizeaza la masinile manuale si automate de format hamburgheri, pentru ca pasta de carne sa nu se lipeasca de corpul masinii sau pentru ca hamburgherii sa nu se lipeasca intre ei atunci cand sunt suprapusi. Sunt ambalate la cutii de 500 g, cu diametre de 100 - 110 - 120 - 130 mm, in culoare alba, roza sau verde transparent.
Nu a fost asociat nici un video!
Alte produse din categoria "Consumabile":
Alte produse şi servicii de la TEHNO FOOD COM SERV SRL:
Ultimele produse:
Ultimele Stiri:
Vanzari masini pentru ascutit cutite pentru centre specializate
Gama completa de echipamente igienizare Vikan:perii, maturi,raclete
Vezi toate stirile...
Statistici cont:
Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.
©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.eu. Găzduire: www.real-host.eu.
Partener
.
